annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15638257
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2378724
Et andet syn 1988058
Jesu ord 1521601
Åndelig Føde 1507163
Galleri
Hønseskidning i Svaneke
Hvem er online?
1 registreret ABC 111 gæster og 33 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 90 af 97 < 1 2 ... 88 89 90 91 92 ... 96 97 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#31242 - 25/12/2020 02:42 Re: Lyset - et forum for spirituelle mennesker... [Re: Anonym]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3646
Sted: Nørresundby
Tikka:

Citat:
At du så fokuserer på dette – Paulus fortolkning af åndelighed - er jo nok ud over trolderi fordi, det er ”lidt finere” - uha der er kloge og berømte mennesker, der ikke er naive, der kan tilføre ”gud” og ikke mindst helligånden til livet,


Hvad der satte dit pis i kog afslører du her.

Men man tilfører ikke livet Gud eller Helligånden. Som man ikke tilfører livet forelskelse eller kærlighed. Og hvorfra skulle man tilføre disse størrelser? Fra dit overtroiske parallel univers? Nej ingen normal begavede mennesker mener dit/jeres vrøvl findes (du siger jo også selv det er hjernespind og vil du nu ha tilført mennesker hjernespinds produkter, du er ulogisk). Det er iøvrigt også det Simon konstant påstår at kristnes begreber ikke stammer fra vores eksistens og biologiske i verdens værens tilstedeværelse. Og det den samme Simon der opstår han har forstået Heidegger, han har ikke fattet en skid af hvad de eksistential ontologiske undersøgelser gør for vores begreber, netop det at de ikke er tilføjet fra en overtroisk parallel univers, eller falsk metafysisk tænkning.


Nu forstår jeg endelig hvad du mener med "Trolderi" det betyder at alle der ikke tænker som Jehovas Vidner er troll. Du er sgu da skør i hovedet, for så er stort set alle teologer og kristne mennesker troll og udøver "trolderi".

Derfor du ikke kan lide Kirken og de kristne her, de er jo troll og udøver trolderi, fordi ifølge Tikka er der kun Jehovas Vidners lære der ikke er Trolderi. Derfor du ikke kan lide mennesker og lever i ensomhed og bitterhed. Du bryder dig ikke om mennesker der har det godt med sig selv og kristendommen. Stakkels stakkels Tikka.

Din ateisme er mere end almindelig ateisme, derfor jeg sagde du har ateisme som noget religiøst, du gør det til et ubetinget anliggende over alt andet.

Du er simpelthen skadet af den social kontrol og hjernevask og det sekteriske liv du har ført. Tydeligvis kan du ikke gøre dig fri af din fortid. Selv om du gerne ville. Også derfor du som ateist sidder og prædiker kristendom som bibelfundamentalisme år efter år. Ingen ville opdage du er ateist og betragter det hele som hjernespind. Har spurgt dig ufattelig mange gange hvorfor du gør det, hvorfor du ikke fortæller at selv om du prædiker kristendom som bibelfundamentalisme (Jehovas Vidners af slagsen) så er du ateist og mener det du prædiker er hjernespind.

Hvorfor skal vi finde os i dit dobbeltspil?

Hvad er det du vil opnå hermed?

Du kan ikke tåle der findes intelligente mennesker (der ikke er hjernevasket) der har det godt med sig selv og kristendommen, måske fordi du selv havde det så dårligt, ikke var fri. Men kristendommen har kun frie mennesker ifølge Paulus, hvorfor også din tale om social kontrol er noget vrøvl selv på Paulus tid. Tværtimod kunne man miste livet som kristen, der var en livsfarlig tilslutning, hvorfor din idé om social kontrol er langt ude i hampen og direkte forkert.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#31243 - 25/12/2020 03:01 Re: Lyset - et forum for spirituelle mennesker... [Re: Hanskrist]
Anonym
Uregistreret


Dine sidste indlæg fortæller mere om dig end mig tommelop ...

... nu må du sove godt og huske, vi skal elske hinanden heart

HK:
Citat:
Guds Kærlighed KRISTUS

Vi skal elske får vi at vide

Jul er ❤️? hjerternes fest
Top Svar Citer
#31244 - 25/12/2020 03:44 Re: Lyset - et forum for spirituelle mennesker... [Re: Hanskrist]
ABC Offline
veteran
Registeret: 09/08/2015
Indlæg: 5413
Sted: Vanløse
Hej HansKrist

Jeg drikker og drikker...

https://www.youtube.com/watch?v=bsYp9q3QNaQ

Kunne jeg bare samle nogle mennesker med forstand på tingene ler blinker heart

https://www.youtube.com/watch?v=5VzprYCxPBQ

Et menneske mere at holde af...

Your friend forever

Jan

Ps. Hvad er retfærdighed for noget halvfuld

https://www.youtube.com/watch?v=D9XHKqn22HY

Nu vil jeg drikke videre og glæde mig til sildemaden og snapsen og nogle tanker fra jer andre...
_________________________
I Vandrer mod Lyset står der, at kun de tålmodige er brugbare, og det kan jeg godt følge...
Top Svar Citer
#31245 - 25/12/2020 03:45 Re: Lyset - et forum for spirituelle mennesker... [Re: Anonym]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3646
Sted: Nørresundby
Ja det fortæller at jeg ikke gider dit dobbeltspil mere.

Du er den eneste af os der er aktive på trosfrihed der spiller dobbeltspil. Og det sjove er at du siger det er alle os andre der er utroværdige selv om ikke en af os skjuler hvem vi er, enhver kan finde frem til os in real life. Og alligevel har du påstået at vi ikke er dem vi gir os ud for.

Det var nu ikke dig jeg havde i tankerne mht at elske hinanden og julen som hjerternes fest, det var ret konkret nogle utrolige mennesker jeg er kommet til at kende som skrev så smukt til mig.

Et menneske der lyver og skifter forklaring overfor mig kan jeg overhovedet ikke forholde mig til, også derfor jeg droppede chatten med dig, du anede simpelthen ikke hvad du selv sagde, det strittede i øst og vest.

Og ja mine sidste indlæg skulle dæleme også gerne fortælle om mig, og hvad jeg ikke finder mig i at skulle stå model til. Og de andre her på stedet burde ej heller finde sig i dit dobbeltspil.

Jeg har forsøgt at gøre kort proces i forhold til dit dobbeltspil og Gerth har, men Arne hopper på alle der gider snakke med ham.

Pilen peger på RM - og ja så kunne det hele være mere speget og giftig end som så med dig.

Er du RM mange ting, brikker, ville falde på plads. Også at I bruger samme tegnsætning, at du har taget fejl skrevet et indlæg som var du RM. Og at du har nøjagtig samme forhold til Arne som Rosemarie og Simon, og sandsynligheden for at vi får en ny debattør med samme aversioner er nærmest ikke eksisterende.

Jalousi er der også tale om.

Det mest mærkelige af det hele er at vi kun har dig vi ikke kan stole på og som spiller dobbeltspil og at du så fandeme skylder alle os andre herfor. Dette er mystisk.

Har du aldrig tænkt på at gå til bekendelse og fortælle os sandheden fordi du ikke længere kan leve med løgnen, at du bedrager os.

Begynde på en frisk, forfra, og bare være dig selv. En og kun en profil. Men det tør du nok ikke.

Du skulle vide hvor befriende vi andre har det med bare at være dem vi er. Du må bruge ufattelig mange kræfter på dit dobbeltspil.

Der er noget uselvstændigt over Tikka og over RM der aldrig turde sige Simon og Bjørn imod. Så social kontrol er tydeligvis din svaghed her i livet.


Jeg har sagt det før, jeg føler vi alle må/burde vide hvem Tikka er. Og er du RM så er min antagelse jo korrekt. Hvad frygter du? Dig der lider af menneskefrygt og ikke kan sige fra overfor social kontrol, også Bjørn og Simon underkastede du dig om du er RM.

IØVRIGT HVORFOR POKKER SKULLE JEG VÆRE ABC - at du blev ved med at hævde dette virkede også mystisk.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
#31247 - 25/12/2020 11:23 Re: Lyset - et forum for spirituelle mennesker... [Re: Anonym]
Hanskrist Offline
veteran
Registeret: 30/03/2008
Indlæg: 3646
Sted: Nørresundby
Tikka

Citat:
Du kender ej heller talen om gud og dennes ånd. Det er noget, du får ind i hovedet udefra gennem ordet.


NEJ og atter nej


Som forelskelse og kærlighed ikke er noget man får ind i hovedet udefra gennem ordet på samme måde er det med Gud og Guds Ånd.

Sproget bestemmer kun om det er engelsk eller tysk eller kinesisk etc. Derudover er det op til hvert enkelt menneske selv at finde ud af hvad forelskelse og kærlighed er og ja hvad Gud og Guds Ånd er (har til os, åbenbarer os ifølge 1 Kor 2 og ja Jungs psykologi).

Fordi troen (et ord du ikke ved hvad betyder i en nytestamentlig sammenhæng) er blevet påduttet dig som bibelfundamentalistisk at tro i naiv bogstavelig forstand alt der står i bibelen så gælder dette ikke almindelige godt begavede mennesker der fx ikke er motiveret af tryghed og identitet når de nærmer sig religion, men af de større sandheder der gælder vores liv, er der mere, ikke mellem himmel og jord men mere i vi menneskers liv takket være vores kontakt Gud og Guds Ånd.

Du er simpelthen skadet af dine erfaringer med tvang (hjernevask (påduttet udefra)) og søgen identitet og tryghed i en flok. Du har været udsat for et overgreb.

Og noget tyder på at du har selvydmygende masochistiske træk i din personlighed. Faktisk lidt alvorligt.

Og jeg synes du skulle søge hjælp, mener faktisk at det offentlige har sørget for at folk som dig kan få hjælp.

At blive religiøs fanatisk ateist som Simon og Bjørn mener jeg ikke er den rigtige hjælp og vej at gå, da du tydeligvis stadig har så mange traumaer og sår der ikke vil heles at din tænkning er så usammenhængende og unuanceret.

Nøjagtig som du blev hjernevasket af din kristne sekt hvor du søgte identitet og tryghed i en flok, så bærer din fanatiske religiøse ateisme også præg af hjernevask og dogmatisme.

Din ateisme er en reaktions dannelse og protest imod den Bibekfundamentalistiske hjernevask du har været udsat for. Det der er morsom og meget underligt er at du stadig prædiker at kristendommen kun kan forstås som den form for hjernevask du har været udsat for.

Dette er sygeligt, og her tror jeg du ville kunne få hjælp og du kan ta Simon med også han opfatter tingene således.

En anden mulighed er at du kunne begynde at studere fx Paul Tillich - du ville virkelig blive udfordret. Og ja mange andre teologer med forstand på kristendommen.

Du tror alt kommer udefra og mennesker er født som tabula rasa. Måske tingene hænger sådan sammen i dit liv pga dine tendenser for blind underkastelse autoriteter for at opnå identitet og tryghed i en gruppe.

Nå men jeg vil slutte af med at sige at den form for overgreb og åndelige voldtægt du har været udsat for (og måske har iboende tendens til at underkaste dig pga mangelfuld individuation) stadig styrer dit liv og fylder det med bitterhed og mærkværdig selvydmygende adfærd som indimellem slår ud i angreb på andre mennesker, ja du har ikke tillid til andre mennesker også det vi ser når du påstår ingen af os er dem vi gir os ud for. Dette er en sygdom i dit sind hvor du konstant ødelægger forholdet til frie mennesker samtidig med at du søger submission, masochistisk underkastelse autoritære mennesker.

Du har tydeligvis brug for hjælp. Dit liv er stadig så fyldt med hykleri og bedrag - men det skyldes at du bærer rundt på noget traumatisk. Du har det skidt med dig selv og hvor du er i livet. Også her på trosfrihed har du det skidt og spiller dobbeltspil hvorved du bliver utroværdig og folk mister tilliden til dig.

-0-0-0-0-

Jeg har sort på hvidt fra skoleudtalelse at jeg var usædvanlig moden og selvstændig og hævet over uselvstændig flokmentalitet, at jeg stod ud af flokken var tydeligt og findes der et hav af anekdoter om hvordan dette kom til udtryk. Og mine venner og forældre kan fortælle herom. Så måske også derfor vi to opfatter virkeligheden så forskelligt fordi vores medfødte natur og person er så vidt forskellige.

Som Albert Schweitzer siger at blind tro for Paulus ville være en umulighed som det tænkende menneske han var og Albert Schweitzer kalder ham Tænkningens Skytshelgen og siger at med ham fødes kristendommen seende og tænkende.

Hvis vi er så forskellige i natur konstitution og personlighed så vil vi nok opfatte omgivelserne meget forskelligt.

Med din tabula rasa antagelse vil du ende i socialkonstruktivisme og at religion kun kan være påduttet folk udefra, fra magtsyge autoriteter. Men det er der intet der tyder på selv om det er ateisternes religiøse fanatiske dogmatiske opfattelse tingene.

Religion kan være overtroiskhed og hjernespind som du på tragisk vis har erfaret det, men er det slet ikke for højt begavede frie mennesker.
_________________________
Det kan ikke være Gud, for han har kaldet jer til frihed i Kristus. Pas på!
Top Svar Citer
annonce
Side 90 af 97 < 1 2 ... 88 89 90 91 92 ... 96 97 >


Seneste indlæg
Til papirkurven?
af Arne Thomsen
16/04/2024 22:00
Kom op på bjerget...
af ABC
16/04/2024 19:15
Eid-Al-Fitr
af somo
16/04/2024 18:49
Ramadan-måneden
af somo
16/04/2024 18:47
Kommunikation på Trosfrihed.dk
af Anonym
15/04/2024 16:20
Nyheder fra DR
Trump blev irettesat under retsmøde
16/04/2024 22:08
EU-lande opfordrer til besindighed i Mel..
16/04/2024 21:36
Gigantisk udgravning til Femern-tunnel e..
16/04/2024 21:20
Storbritannien tager første skridt mod ..
16/04/2024 21:13
Afspærringer ved Børsen opretholdes og..
16/04/2024 20:41
Nyheder fra Religion.dk