annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15453733
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2365629
Et andet syn 1975461
Jesu ord 1515118
Åndelig Føde 1445516
Galleri
Rødhus hedeklit
Hvem er online?
0 registrerede 280 gæster og 268 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 15 af 39 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 38 39 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#24478 - 10/01/2018 20:55 Re: Intet at misforstå... [Re: Anonym]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Ved næste ombæring af indholdet i bønnebogen, får vi sikkert en belæring om denne Muhammeds storartede pædagogiske grundprincipper, særlig overfor små pigebørn...

mvh
Simon
Top Svar Citer
#24499 - 15/01/2018 08:33 Re: Intet at misforstå... [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Top Svar Citer
#24512 - 16/01/2018 13:43 Re: Intet at misforstå... [Re: Anonym]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1436
Korstogene
Formål
Han stjal muslimernes land
Og stjal muslimernes videnskab
Og for at forhindre spredningen af islam
Og følg stien til fædre og bedsteforældre

, de vilde vestlige korstoger mod araberne var et udgangspunkt for en årtusind bitter fjendtlighed mellem araberne og Vesten, og dens virkninger er stadig slående. Korsfarere blodige massakrer og barbarisk kannibalisme i den arabiske verden skabt megen had til det imperialistiske Vesten som siden er blevet indgroet i hjerter og sind af de fleste arabere og muslimer. Og siden 1800-tallet har der fundet nye bølger af vestlig aggression og krige mod araberne sted.

Arabisk had til Vesten, på grund af korstogene, er blevet smerteligt re-antændt af den onde vestlige kolonisering og opdeling af den arabiske nation i det 19. og 20. århundrede; af den amerikanske brutale imperialisme og krige i arabiske og muslimske lande; og ved den voldsomme oprettelse af den vestlige zionistiske stat Israel med hjælp fra det imperialistiske vesten over palæstinenslandet i 1948.

I stedet for vestlige kristne har denne gang vestlige zionistiske jøder gjort et lignende tvivlsomt krav på palæstina. Ved hjælp af langt mere sofistikerede dødbringende våben end de gamle Korsfarere, har de zionistiske-jøder (eller de nye vestlige "korsfarere") blevet begå Crusade-lignende blodige massakrer siden 1948 mod uskyldige palæstinensere og andre arabere, både muslimsk og kristen. Vesten har altid været besat af at stjæle det hellige land fra araberne, og historien gentager sig således.



Islamens tolerance

Islams tolerance er en anden faktor i islamens spredning. Den britiske historiker Toynbee roser denne tolerance over for folket i bogen, når han sammenligner den med de kristnes holdning til muslimer og jøder i deres lande. (Historiens tilgang til religion, s.246) T. Link tilskriver islamets spredning til troværdigheden af ​​sine principper sammen med dens tolerance, overtalelse og andre slags attraktioner. (A History of Religion) Makarios, ortodokse Patriorch af Antiokia i det syttende århundrede, sammenlignet den barske behandling, som russerne af den ortodokse kirke i hænderne på den romersk-katolske polakker med den tolerante holdning over ortodokse kristne vist ved den osmanniske regering og bad for sultanerne. (T. Link, en religionshistorie)


Dette er ikke det eneste eksempel på præference af tilhængere af religionerne for muslimske styre over deres egen medrogradister. De bytantiske ortodokse kristne udtrykte deres fortrinsstilling for den osmanniske turban i Istanbul til de katolske kardinals hatte.
Elisee Reclus, den franske rejsende af det nittende århundrede, skrev, at de muslimske tyrkere tillod alle tilhængere af forskellige religioner til at udføre deres religiøse pligter og ritualer, og at de kristne emner af den osmanniske sultan var mere fri til at leve deres eget liv, end det Kristne, der boede i territorierne under reglen om enhver rivaliserende kristen sekt. (Nouvelle Geographie Universelle, Vol. IX) Popescu Ciocanel hylder de muslimske tyrkere med, at det var held for det rumænske folk, som de levede under regeringen i tyrkerne i stedet dominans russerne og østrigerne. Ellers påpeger han: "Intet spor af den rumænske nation ville have været." (La Crise de L'Orient)

Hvordan levede muslimer mod befolkningen i de erobrede lande?


Glem ikke at islam er en mission for fred og kærlighed. Hold den ædle profet sallallaahu `alayhi wa sallam (må Allah oplyse hans omtale) før dig som en model af mod og frækhed. Udryd ikke frugttræer eller frugtbare marker på dine veje.
Respekter alle religiøse personer, der bor i hermitages eller klostre og spare deres bygninger. Må ikke dræbe civile. Skænd ikke kvindernes kyskhed og den erobrede ære. Skader ikke gamle mennesker og børn. Accepter ikke gaver fra den civile befolkning på ethvert sted. Ikke billet dine soldater eller officerer i civile hus. Glem ikke at udføre dine daglige bønner. Frygt Gud Husk at døden uundgåeligt kommer til alle i jer en eller anden tid, selvom du er tusindvis af miles væk fra et slagmark; derfor være altid klar til at møde døden. (Andrew Miller, Kirkens historie)

http://www.youtube.com/watch?v=_BNpfWrTqHM
https://www.youtube.com/watch?v=D6wE0eWSyEs

Omskæring i islam for kun mænd
Der er ingen omskæring for kvinder
Undtagen i tilfælde af sygdom
Bestilt af lægen
\\\\\\


Koranen på arabisk

hedenske arabere, som var lægerne af litteratur og veltalenhed, afstod fra at acceptere denne udfordring, da de var stolte og hæmme i veltalende og undgik konkurrencen. Derfor ændrede de uundgåeligt den litterære konkurrence til en blodig kamp.

Dermed blev dræbte lettere for dem end at blive fordrevet og besejret i en litterær konkurrence. Den arabiske litteratur blev hjælpeløs og mager mod Koranens udfordring. Hverken de, der levede på tidspunktet for Koranens åbenbaring, eller de mennesker, der blev født i århundrederne efter, kunne bringe
noget som denne Hellige Bog, eller kunne gøre noget imod det, ud over at forsøge med deres yderste styrke. De blev derefter tvunget til at trække sig tilbage efter at have udøvet den største indsats.
https://www.youtube.com/watch?v=rC9YDDW7kHw

https://www.youtube.com/watch?v=WYD19o3s72c
Top Svar Citer
#24523 - 18/01/2018 07:16 Re: Intet at misforstå... [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
P.s.: Nu ved vi jo, at du som andre kreationister blot forveksler videnskab og religiøs dogmetro p.a. uvidenhed, ja at tilgangen til en livs- og naturforståelse i verden omkring dig er reduceret til fantasiproduktioner tilsvarende indholdet i JV’ernes bønnebog, og at du som disse troende altså ser dig tvunget til bare at udbrede frygt for den eskatologiske forventning, fordi det nu engang er forventningen i islamiske skoler – en kulturel forståelse af bønnebogen din som blot replikationer af indholdet i GT ville m.a.o. langt overstige forventningen, idet du bare er blevet indlært at se disse skrækkelige jøder som de egentlige tyveknægte. Ja, hvor ér det nu i vores nærmere historie at vi har set slige politiske parafraser…

Så slå du koldt vand i blodet, Somo, der er set morsommere ting også på Trosfrihed, såsom ”gnostikere” og ”kristne agnostikere”, ja sågar en polynom jesusprædikant der tror offerrollen er efter ham. Under alle omstændigheder ska’ du nok stå lidt tidligere op, hvis meningen er at hverve subskribenter til bønnebogen din – også de kristne her tror jo de læser 1. udgaver…;)
mvh
Simon
”Nutidens overtroiske mennesker står som et dystert vartegn over fortidens, og ser sig ikke som isolerede individer, men hopper rundt i en form for selvhypnose!”
Top Svar Citer
#24589 - 23/01/2018 09:45 Re: Intet at misforstå... [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1436

Vi tror fuldt og fast på, at anvendelsen af de individuelle og sociale principper i den tredje tendens, når vejledt af den perfekt åbenbarede lov fra Gud i Quranen og Sunnah, helt afgjort vil gøre menneskeheden lykkeligere og gunstigere stillet. Anvendelsen af disse principper vil gøre samfundet i stand til at opnå fred og sikkerhed. Disse sociale rettigheder og principper er ikke et resultat af

tidligere erfaringer, sociale ideologier, midlertidige og øjeblikkelige behov og/eller politiske fremstød og motiver! Snarere er de fra Den Godgørende og Den Alvidende, for menneskets fremskridt mod lykke i dette liv og frelse i det hinsides. Vores faste tro på sandheden og retfærdigheden i de islamiske rettigheder og principper bygger på den kendsgerning, at Gud, Den Barmhjertigste og eneste

Skaber af mennesket, åbenbarer dem. Han ved bedst, hvad er passende for Hans skabelse til enhver tid, hvad der gavner og skader mennesket, hvad der gør ham lykkelig eller ulykkelig, hvad der giver ham succes eller bringer ham elendighed. Ved Hans viden og godgørenhed han Han lovgivet, hvad der bedst passer til, og opfylder de grundlæggende behov hos alle Hans skabninger på jorden, og gør deres liv succesfulde, sikre og lykkelige. Quranen, der blev åbenbaret og nedsendt til Mohammed (fvmh), er det evige mirakel, der indeholder grundlaget for disse vigtige regler. Sunnah, Guds budbringers (fvmh) skik og sædvane, som er den anden kilde i islamisk lov, indeholder den detaljerede, åbenbarede vejledning. Disse regler og principper blev fremsat af Guds budbringer (fvmh) omkring fjorten hundrede år siden i den bedste form og stil, og vil forblive relevante til evig tid. Både Quranen og Sunnah hædrer mennesket og hans individuelle rettigheder i

samfundet. Disse kilder i islamisk lov overså ikke samfundets og de offentlige interessers behov og rettigheder. Faktisk erklærer Den Almægtige Gud i Quranen: (Vi har hædret Adams børn. Vi bærer dem af sted på fastlandet og havet, og Vi forsørger dem med de gode ting. Vi har begunstiget dem frem for meget af det, som Vi har skabt.) 17:70 Mennesket vil kun opnå denne ære og disse privilegier, når han opfylder sine forpligtelser og giver ejerne deres behørige ret. For at vi hver især kan udføre vores specielle plads her på jorden, er der et behov for at specifikke opgaver bliver udført af specifikke

individer. Dette begreb bliver illustreret af Den Almægtige Gud i Quranen: (Han er den, der har indsat jer som efterfølgere på jorden og hævet nogle af jer over andre i rang for at prøve jer gennem det, som Han har givet jer. Din Herre er hurtig til at straffe. Han er tilgivende og barmhjertig.) 6:165 V1sse nationer og internationale organisationer opfordrer højlydt til principper, der søger at garantere menneskerettigheder. Islam etablerede,

https://www.youtube.com/watch?v=RY_PS22UfDI
https://www.youtube.com/watch?v=KWNDgdxb5Eo
Top Svar Citer
annonce
Side 15 af 39 < 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 38 39 >


Seneste indlæg
ABC-spam
af Arne Thomsen
19/03/2024 00:31
Snyder religionerne?
af Arne Thomsen
18/03/2024 22:20
Ramadan-måneden
af ABC
16/03/2024 12:02
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
11/03/2024 09:54
Er dette videnskab...
af Anonym
10/03/2024 00:49
Nyheder fra DR
Israel rammer syriske militærfacilitete..
19/03/2024 02:57
Landsby i Slovakiet i alarmberedskab eft..
19/03/2024 01:23
Efter israelsk operation ved hospital i ..
18/03/2024 23:27
Kongeriget Danmark støtter FN-forslag o..
18/03/2024 21:44
Randers bevilger yderligere 150 millione..
18/03/2024 20:25
Nyheder fra Religion.dk