annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15540585
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372635
Et andet syn 1981099
Jesu ord 1518507
Åndelig Føde 1466783
Galleri
Fra bjørnens familiealbum.
Hvem er online?
1 registreret ABC 444 gæster og 142 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 5 af 11 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#16138 - 30/09/2013 11:47 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: Simon]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 7152
Sted: Sydsjælland
Simon skriver om mig:
Citat:
- for vi forventer skam intet nyt fra den lille kant ;)
Gad vide, hvem "vi" er - udover ham selv blinker

Og når jeg skriver: "- Simon, der øjensynlig aldrig selv er nået frem til en personlig livsanskuelse, og alene "snylter" på at kritisere andres.", så svarer Simon med en masse totalt (og bevidst?) misforståede udlægninger af, hvad jeg står for - "snylter videre" så at sige - og siger stadig ikke ét eneste ord om, hvor han selv står.
Hvorfor mon?
Tør han ikke? Vil han ikke? Kan han ikke?
Under alle omstændigheder ynkeligt - set med mine øjne cool

Arne.
Top Svar Citer
#16145 - 01/10/2013 10:49 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: Arne Thomsen]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
”når jeg skriver: "- Simon, der øjensynlig aldrig selv er nået frem til en personlig livsanskuelse, og alene "snylter" på at kritisere andres.", så svarer Simon med en masse totalt (og bevidst?) misforståede udlægninger af, hvad jeg står for”.

- Næh du, hvad jeg svarer på dit vrøvl er, at du jo slet ikke har en livsanskuelse, at det gudepjat du driver med, blot er det rene nonsens, hvilket jo er essensen – hvorfor du overhovedet ikke har noget i ærmet som nogen ateist ville kunne misunde dig ;)
Sagen er jo, at du bare har forvrøvlet livet omkring dig ind i gammel overtro sat i poetiske rammer, akkurat som du forvrøvler videnskaber, og at det er dér du og Somo er identiske vrøvlehoveder. Grunden til at du ikke kan forklare dig, skyldes jo netop at dine forvrøvlede idéer ingen relevans har til selve livet – hvorfor du ligesom Somo snakker en ko ud af kløvermarken om videnskabers utilstrækkelighed osv.osv. Det er bare pjat med dig Arne, længere er den ikke ;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#16147 - 01/10/2013 11:58 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
Siden fremkomsten af ​​islam, som det sidste og all- compassing budskab til menneskeheden op til det øjeblik , forlod sine modstandere ingen mulighed for at forpurre det og begrænse sine tilhængere. Lige fra dag ét, gjorde de deres bedste for at dræbe det i opløbet ved hjælp af forskellige måder.

På grund af det faktum, at denne nye religion besidder alle mennesker lige med hensyn til rettigheder , pligter, menneskelig værdi , etc , uanset deres etniske , sociale eller økonomiske baggrund, de rige og førende figurer i Makkah , frygtede, at de ville miste deres prestige og rigdom , stod hårdnakket i lyset af den daværende spirende Message . De forsøgte at sætte forskellige former for forhindringer i vejen for udbredelsen af ​​islam , i febrilske forsøg på at fastholde deres positioner, og forhindre enhver form for trussel mod deres interesser.

I deres krig mod islam, forsøgte de mange former for våben: kropslig tortur , økonomiske sanktioner, falsk propaganda og finansiel forførelse , hvoraf ingen var nogen frugt.

Med hjælp fra Allah , Den Mest Ophøjede , så viljen, tålmodighed og udholdenhed for profeten Muhammed sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) og hans trofaste følgesvende kan Allah være tilfreds med dem Islam kunne bestå alle de hårde tests . Den overlevede alle de prøvelser og udbygget span til at omfatte ikke blot den arabiske halvø , snarere rummelige lander udenfor den.

Ved det tiende århundrede blev islam den største religion , eller i det mindste , at religion for flertallet af nationer i et område, der dækker mere end halvdelen af ​​den civiliserede verden strækker sig over tre kontinenter fra Pyrenæerne og Sibirien i Vest-og Nordeuropa til den fjerneste slutningen af ​​Asien, op til Kina og Ny Guinea i øst , fra Marokko i Nordafrika til den sydlige spids af Afrika , der dækker to tredjedele af det afrikanske kontinent.

Det er en af ​​de mest markante kendsgerninger menneskets historie , at udbredelsen af ​​islam i løbet af sådan et stort område fandt sted inden for tre århundreder. De fleste slående af alt , inden for et halvt århundrede efter Hijrah ( profeten Muhammeds sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) Migration fra Mekka til Al- Madeenah ) havde Islam allerede erobret hele Nordafrika fra Egypten til Marokko alle de mellemøstlige lande fra Yemen til Caucasia og fra Egypten til de landområder uden Centralasien ( del af Centralasien svarer omtrent med moderne Usbekistan og sydvestlige Kasakhstan) .

Hvad gør islam spredes?

Der er mange grunde til, at nationer har , fra fortid til nutid , så klar til at omfavne Islam , hvad påpeget af Muhammad Asad , en jødisk konvertit til islam , formentlig blive den ypperste :

"Islam forekommer mig som en perfekt stykke arkitektur . Alle dets dele er harmonisk udtænkt til at supplere og støtte hinanden , intet mangler , med resultatet af en absolut balance og solid fatning. Alt i undervisning og postulatet om Islam er i sin rette plads. " [ Islam på Crossroads , s. 5. ]

De fleste af vestlige forfattere , især dem under indflydelse af Kirkens aldrig har undladt at beskylde islam for spredning ved sværdet . Årsagerne til denne fordom ligger primært i, at udbredelsen af ​​islam ofte er opstået på bekostning af kristendommen. Mens Islam har i århundreder fået adskillige konverteringer fra kristendommen uden megen indsats eller organiserede missionsvirksomhed har kristendommen næsten aldrig været i stand til at opnå konverteringer fra Islam på trods af sofistikerede midler og velorganiserede missionær aktiviteter , og det har altid været på et ulempe i sin konkurrence med islam for fjorten århundreder .

Dette har forårsaget sine missionærer og de fleste af orientalister at udvikle et kompleks i sig selv ved at afbilde islam og indføre det som en regressiv, vulgær religion vilde mennesker.

Hvis historien skal læses med en objektiv øje , vil sådanne påstande let blive aflivet .

Ud over mange andre grunde, som er ansvarlige for udbredelsen af ​​islam , det er de eksemplariske levevis og uophørlige bestræbelser på de enkelte muslimer til at sende budskabet om islam i hele verden , der ligger til grund for erobring af hjerter af islam . Islamisk universalisme er tæt forbundet med princippet om " påbød det gode ' for islam skal spredes af muslimer ved hjælp af dette princip. Dette princip skal formidle budskabet om islam til alle mennesker i verden, og at etablere en model islamiske samfund på verdensplan .

Blandt hver fire mennesker i verden , er en af ​​dem muslim . Muslimer er steget med over 235 % i de sidste halvtreds år frem til 1,6 mia næsten . Til sammenligning har de kristne kun steget med 47% ... Islam er den næststørste religiøse gruppe i Frankrig, Storbritannien og USA.

Følgende statistikker viser væksten af ​​islam i verden fra (1989-1998) :

Nord Amerika: ( 25 % )

Afrika: (2,15 %)

Asien: ( 12.57 % )

Europa: ( 142,35 %)

Latinamerika: ( 4,73 %)

Australien: ( 257,01 %)

Vestlige hård mediekampagne mod islam og muslimer eskalerede efter den 11. september angrebene . Tendentiøse medier, især i USA , styrtede ind i en feberagtig contest at skildre islam som en religion baseret på vildskab , intolerance og blod - tørst.

Ikke kun i medierne blev muslimerne chikaneret i USA , Storbritannien, Australien og andre europæiske lande , men snarere, blev de angrebet fysisk i deres hjem , på gaden, på offentlige steder, og i deres moskeer , islamiske centre , osv. Den samme holdning blev desværre opretholdt mod den Noble Profet af islam sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) og Noble Koranen .

Islamofobi nåede sit højdepunkt, når en dansk avis offentliggjorde afskyelige karikaturer picturing profeten sallâ ` alaihi wa sallam ( må Allah ophøje hans omtale ) som en terrorist. Den ædle Quran blev også skændet i USA og visse andre lande , hvilket indikerer den dybe had mod islam og muslimer .

Der har været mange stive regler og ekstremistiske procedurer vedtaget mod muslimer i USA og nogle europæiske lande , under påskud af deres " krig mod terror" . Mange muslimske elever blev forbudt at fuldføre deres studier , mange familier udsendte , islamiske aktiviteter begrænset eller stoppet , muslimske mænd og kvinder udsættes for sofistikerede kontrol og screening procedurer i lufthavne , kvinder med hijab og mænd med skæg hånet eller chikaneret , etc. Kort sagt, en muslim er blevet for dem et ord synonym til " mistanke " .

Men selv efter at begivenhederne i september , omfavnede en bølge af ny muslimer islam over hele verden . Alene i USA , omfavnede mere end 30000 personer Islam.

I år 2020 er Islam forventes at blive den største religion i verden .

For at opsummere, på trods af alle de febrilske forsøg på den del af de modstandere af islam , gamle og nye, Islam stadig fejer kloden nemt og fredeligt , og dermed erobre og lysende sind og hjerter , uanset hvor hårdt og indviklede deres sammensværgelser er. Allâh , Den Mest Glorious , siger i Koranen ( hvad betyder ) : "Det er Ham ( Allah ) Hvem har sendt Sin Budbringer med vejledning og Sandhedens Religion at manifestere det over al religion , selvom de , der forbinder andre med Allah lide det . " [ Koranen 9: 33]

http://www.youtube.com/watch?v=UJP0-O6atSs

http://www.youtube.com/watch?v=meR4qQwT3KY
Top Svar Citer
#16148 - 02/10/2013 06:18 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: Arne Thomsen]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Her et par morgenord vedr. dine idéer om bevæggrunden for livssynsbetragtninger.

Hva jeg sir er, at det slet ikke er livet du taler om, når du drømmer det ind i forgangne religioners illustrerende poetik, mens du derimod for at tilskrive livet en mening, blot beskriver dine indlæste sindbilleder fra disse, hvor selve livet faktisk står uberørt hen.

Der er simpelthen en væsensforskel mellem hvad du Arne, Somo og så videnskaber tilstræber, hvor videnskaberne bestræber sig på at beskrive livsformer med empirisk forankring og på en sober og yderst praktisk måde til fordel for selve menneskets livsforståelse, ja til fordel for kulturens udvikling; mens i to havenisser imidlertid himler rundt i tankeindhold der end ikke er beskrivende for jeres egen livsudfoldelse, og altså af den grund umuligt kan være andet end blot jeres fantasier bygget på menneskers tankeindhold fra en samtid i begge har en verdensfjern tilgang til.
I er simpelthen så ualmindelig ukritiske overfor det i læser livet jeres ind i, at jeres indlæg netop ender i det rene Anders And!
Og kritiske meninger om videnskaber gir overhovedet ikke mening fra din hånd Arne, idet der slet ikke tale om nogen form for egentlig kritik på en videnskabelig baggrund. Hvad du derimod udtrykker, er egentlig mere din egen mavesurhed over ikke at ha’ noget væsentligt at sige om livet, andet end beskrivelser af dine små ”mavefornemmelser” når du indser dette forhold, hvorfor vi ustandselig har måttet se de underligste idéer fra din hånd, som fx. ”videnskaber ved ikke alt om livet” osv.osv. Det er jo ganske forrykt, for fanden! At du ikke selv ser det, gør det altså ikke mindre tåbeligt ;)

Idet hele taget betragtning, er det svært overhovedet at finde en mening med det du skriver. Du har brugt år på at bævle rundt om hvad Ole forsøgte at forklare dig, uden overhovedet selv at tilvejebringe debat andet end en surhed over at dine luftige idéer om ”det meningsfyldte liv” ramlede ind i en kritik du jo selv burde have tænkt dig til. Men da du ikke evnede dette, projicerede du så din surhed over på ham – hvorefter du så kunne brokke dig over at han lavede grin med dig. Du er så gennemskuelig selvfornærmet Arne, at selv et basunstød aldrig vække og anspore dig til at finde en anden udvej. Og hvad værre er, så tror du (og her får du så et af de begreber også ateister anvender, uden dog at tillægge det betydningen du så godt ka’ lide) gudhjælemig, at også jeg nærer følelser overfor det nonsens du fortsat finder på at skrive. For dig, handler debat mere om hvad du føler for det du læser i dette nu, end hvad der står og menes med det du læser, hvorfor kritik af det du skriver selvfølgelig blir en pæl i øjet, som du slet ikke evner at læse dig udover. Men sådan har det altså aldrig været for mig, ikke her, ikke på en debat mellem mennesker man intet personligt forhold har til. Her og på andre debatter, kan man udfordre tanker og idéer, ikke følelser, dem må vi forholde os til overfor vore nærmeste.
Og det er det du ikke helt forstår: at kritik er noget frugtbart som slet ikke er ment at forøge HCL-indholdet i din lille mave; at debat drejer sig om helt andre ting end dine personlige følelser for idéerne – og dermed, at alle dine flyvske idéer naturligvis blot er illustrerende for et tankeindhold der ikke nødvendigvis kan omsættes i faktiske livsytringer, medmindre altså, netop du påviser dette som tilfældet. Men den slags kræver selvfølgelig at man bruger sin tid på andet og mer end bare at fjumse rundt i verdensfjerne idéer uden objektiv forankring, så det har du det selvfølgelig vældig svært med.
Så jeg har nok altid anset dig for flyvsk, og vil dertil hævde, at der er langt mer solid bund i Mellemrummets lyrik end dine og Somos samlede indlæg – ta’ du en Alminox oven på de æbler ;)

Når vi taler om livet Arne, og dermed altså vore synspunkter derom, da må disse i sagens natur bygge et forhold til selve livet og derfor måder det kommer til udtryk på. Og det sir sig selv, at man sagtens ka’ diskutere livsforhold med ateister på en sober og vedkommende måde også her på debatten, idet vi som ateister jo netop bestræber os på at ville beskrive livet på en ganske vist menneskelig, men i særdeleshed på en fornuftig genkendelig måde – lyrik er fx. ikke en specielt ufornuftig måde at udfolde ord om livet på, men dermed kommer jo vore indtryk til orde, hvilket er selve meningen, livet selv kan faktisk stå uberørt hen også dér, nøjagtig som det kan med dine symboler. Det blir m.a.o. lidt svært at diskutere faktisk liv med bl.a. dig, da du jo på en måde nærmest svæver rundt udenfor livets forhold, i idéer der ingenting har med det faktiske liv at gøre. Og det er måske dér du finder svaret på, hvorfor du ikke genkender livet mellem linierne i indlæg fra mig ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (02/10/2013 06:26)
Top Svar Citer
#16151 - 02/10/2013 10:40 Re: ni videnskabelige kendsgerninger [Re: Simon]
Arne Thomsen Online   content
veteran
Registeret: 16/04/2008
Indlæg: 7152
Sted: Sydsjælland

Igen bekræfter Simon, at han ikke har en egen selvstændig holdning til tilværelsen, men alene "lever af" at nedgøre andres.

Jeg skrev:
Citat:
Og når jeg skriver: "- Simon, der øjensynlig aldrig selv er nået frem til en personlig livsanskuelse, og alene "snylter" på at kritisere andres.", så svarer Simon med en masse totalt (og bevidst?) misforståede udlægninger af, hvad jeg står for - "snylter videre" så at sige - og siger stadig ikke ét eneste ord om, hvor han selv står.
Hvorfor mon?
Tør han ikke? Vil han ikke? Kan han ikke?
Under alle omstændigheder ynkeligt - set med mine øjne cool
Og hertil svarer Simon:
Citat:
- Næh du, hvad jeg svarer på dit vrøvl er, at du jo slet ikke har en livsanskuelse, at det gudepjat du driver med, blot er det rene nonsens, hvilket jo er essensen – hvorfor du overhovedet ikke har noget i ærmet som nogen ateist ville kunne misunde dig ;)
Sagen er jo, at du bare har forvrøvlet livet omkring dig ind i gammel overtro sat i poetiske rammer, akkurat som du forvrøvler videnskaber, og at det er dér du og Somo er identiske vrøvlehoveder. Grunden til at du ikke kan forklare dig, skyldes jo netop at dine forvrøvlede idéer ingen relevans har til selve livet – hvorfor du ligesom Somo snakker en ko ud af kløvermarken om videnskabers utilstrækkelighed osv.osv. Det er bare pjat med dig Arne, længere er den ikke ;)
Altså stadig ikke ét eneste ord om, hvor Simon selv står.

Kejserens klæder? blinker

Arne smiler
Top Svar Citer
annonce
Side 5 af 11 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 >


Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
29/03/2024 08:41
Ramadan-måneden
af ABC
29/03/2024 08:40
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
Korrespondent: Angreb i Syrien 'kan før..
29/03/2024 08:53
Ukrainske energianlæg ramt af russiske ..
29/03/2024 07:50
Japan genoptager støtten til palæstine..
29/03/2024 07:30
To teenagedrenge anholdt for at stikke 2..
29/03/2024 06:18
Med Obama og Clintons hjælp når Biden-..
29/03/2024 05:47
Nyheder fra Religion.dk