annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15540585
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2372635
Et andet syn 1981099
Jesu ord 1518507
Åndelig Føde 1466783
Galleri
Limfjorden, Strandparken Nørresundby
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 606 gæster og 266 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 9 af 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15778 - 29/06/2013 21:46 Re: fem ting [Re: somo]
Anonym
Uregistreret

"Det er ikke hver dag, at religion fremstår som en forside historie i dagens aviser, især på en regelmæssig basis. Men i løbet af de seneste 20 år én religion har gjort forsiden måske mere end nogen anden. . ."

Ja, det må vi alle sande …
I de islamiske lande myrder islamisterne uden videre hinanden, myrder og mishandler deres kvinder, myrder og forfølger mennesker med en anden tro, seksualitet og/eller livsholdning end islam.

I Vesten myrder islamisterne uden videre de indfødte, jøder og andre de nu (i egen selvforståelse) er krænkede af. De terroriserer og voldtager vestens kvinder og børn. Kræver konstant hensyntagen til deres religion og misogyni. Derudover begår de terror, samt forbryder sig mod loven i både stort og småt; sagt på en anden måde: kriminelle og forbrydere både individuelt og banderelateret.

Jo, de fremstår som forsidehistorier og overskrifter i stor stil.

Zeff


Top Svar Citer
#15781 - 30/06/2013 07:30 Re: fem ting [Re: Anonym]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Ja, det må vi alle sande... I de islamiske lande myrder islamisterne uden videre hinanden, myrder og mishandler deres kvinder, myrder og forfølger mennesker med en anden tro, seksualitet og/eller livsholdning end islam".

- Tja, men åbenbart giver reklameværdiens negative art ikke anledning til Somos bekymring, og i betragtning af Somos gentagelser skal man åbenbart forstå det som et udtryk for islam han ser med stolthed på, hvilket omvendt giver andre grund til bekymring.

mvh
Simon
Top Svar Citer
#15788 - 01/07/2013 11:30 Re: fem ting [Re: somo]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1442
I Egypten kopterne var på form af tætteste venskab med muslimer i de første århundreder af den muslimske erobring, og de er på vilkår på tætteste venskab med muslimer i dag. I Syrien de forskellige kristne samfund levede på vilkår af tætteste venskab med muslimer i de første århundreder af den muslimske erobring, og de er på form af nærmest venskab med muslimer i dag, åbent foretrækker muslimsk dominans til en udenlandsk åg .. ..

Fra udvisningen af ​​Moriscos daterer nedbrydning og tilbagegang Spanien. San Fernando var virkelig klogere og mere patriotisk i sit tolerance over erobret Sevilla, Murcia og Toledo, end det var senere konge, der under dække af den hellige krig, erobrede Grenada og lad inkvisitionen arbejde sin vilje på muslimer og jøder. Og den moderne Balkan-landene og Grækenland er født under en forbandelse. Det kan endda vise sig at nedbrydningen og tilbagegang for den europæiske civilisation vil være dateret fra den dag, hvor de såkaldte civiliserede statsmænd enige om at den umenneskelige politik zaristiske Rusland og gav deres sanktion til den rå fanatisme i den russiske kirke.

Der er ingen tvivl om, at, i øjnene af historien, religiøs tolerance er den højeste bevis på kulturen i et folk. Lad ingen muslim, når man ser på ruinen af ​​den muslimske verden, som var omringet gennem formidlingen af ​​netop de folk, som muslimerne havde tolereret og beskyttet gennem århundreder, når Vesteuropa troede det en religiøs pligt at udrydde eller magt konvertere alle folkeslag anden tro end deres - lad ingen muslim, ser dette, forestille sig, at tolerance er en svaghed i islam. Det er den største styrke af islam, fordi det er holdningen i sandheden.

Allah (swt) er ikke jødernes Gud eller de kristne eller muslimer kun noget mere end solen skinner eller regnen falder for jøder eller kristne eller muslimer alene.

Eksemplet med Madinah



Profeten Muhammad (fred være med ham) levede side om side med jøder og polyteister. I Medina, gjorde han traktater med både, som garanterer deres religionsfrihed og sammenføjning med dem i en pagt om at forsvare byen.



Det var ikke, at de var jøder eller polyteister, der gjorde muslimerne i sidste ende bekæmpe dem, men fordi de brød betingelserne i traktaten og beklædt med fjenden, som var angriber byen.



Det er i virkeligheden et af kendetegnene for den måde profeten Muhammed behandlet andre, troende og ikke-troende, at han ville lytte meget nøje til, hvad de havde at sige, og han ville spørge, "Er du færdig?" før de giver et svar. Han indstiller bench mark meget højt ved at vise muslimer, at hvis de ønsker at deltage i en dialog, skal de lytte med stor respekt.



Eksemplet med Jerusalem



Når den anden af ​​de fire retledte kaliffer, trådte Umar ibn Al-Khattab, Jerusalem i 638 e.Kr., at han ind i byen til fods, af respekt for hellighed af sted. Hans første handling var at rydde murbrokker og resterne fra det område Al-Aqsa-moskeen og renser hele syn med rosenvand.



Der var ingen blodsudgydelser. Der var ingen slagtning. I modsætning til slagtning af 70.000 mænd, kvinder og børn, der ledsagede ankomsten af ​​korsfarerne i 1099, trådte muslimerne byen fredeligt, underskrive en traktat med patriarken Sophronius, der garanterede deres rettigheder at tilbede, deres liv og deres ejendom.



Patriarken, ingen tvivl om handler på hans levede erfaring i byen, bad om, at der ikke jøder lov til at leve i Jerusalem. Salah Al-Din, kendt som Saladin i Vesten, løftede denne påbud, da han generobrede Jerusalem fra korsfarerne i 1187.



De, som ønskede at forlade var garanteret deres sikkerhed. De, som ønskede at forblive fik lov til at gøre det. Faktisk ville tillade religiøse minoriteter at leve i den muslimske stat være en test af, hvor trofast muslimerne skulle deres høje kald som en "barmhjertighed til menneskeheden."



Profeten Muhammed sagde,



Han, der uretfærdigt behandler en ikke-muslim, der holder en fredsaftale med muslimer eller underminerer sine rettigheder eller byrder ham uden for hans kapacitet eller tager noget fra ham uden hans samtykke, så er jeg hans modstander på Dommedagen. (Abu Dawud)



Eksemplet med Spanien



Der er en periode i historien om islam, som er kærligt kendt for muslimer som Golden Age of Islam. Det var den periode af muslimer i det sydlige Spanien, som varede i århundreder.



I løbet af denne tid, holdt kristne og jøder høje embede i det kongelige hof. Det var kun, når den katolske monarker, Ferdinand og Isabella, generobrede de muslimske byer i syd, der moskeer og synagoger blev brændt ned, og muslimer og jøder blev enten udvist eller tvunget til at konvertere.



Sultan Mehmet II officielt anerkendt Patriarch Gennadius II som leder af de ortodokse folkeslag i hele det Osmanniske Rige efter erobringen af ​​Konstantinopel i 1453.



I samme år gav han til lederen af ​​det jødiske samfund (det overrabbiner) Titlen "Hahambasha" eller Chief Wise Man. Begge handlinger viser respekt for andre trosretninger som skulle symbolisere det osmanniske styre.



Eksemplet med Palæstina



Vi behøver blot at se på Palæstina under det osmanniske rige, for at se, at dette var den største periode, hvor regionen vidste fred. Kristne, muslimer og jøder levede lykkeligt sammen i den hellige by Jerusalem.



Endelig et ord af håb fra byen Edinburgh i Skotland. Nogle uger efter det israelske angreb på Gaza i januar 2009, var der en stigning i antisemitiske angreb og hadforbrydelser i mange lande.



I Edinburgh blev synagogen i Det Forenede Hebrew Congregation angrebet af vandaler, angiveligt protesterer mod krigen mod Gaza. Svaret fra den skotske-Islamic Foundation, Skotlands største paraplyorganisation for muslimer, var hurtig: "Vi vil vogte synagogen for dig", sagde de, hvis det var for svært for det jødiske samfund at gøre.



Hvilket bedre eksempel kan vi give muslimske holdninger til andre trosretninger end det? Muslimerne of Scotland var rede til at bevogte synagoge for det jødiske samfund.



Muslimer tror på, at Gud (Allah) er Herre over alle mennesker på jorden. Han er ikke bare Gud muslimerne. På grund af dette, har muslimerne en meget stort ansvar for at handle med retfærdighed og venlighed mod alle dem, der endnu ikke har kommet til fylde af sandhed, som muslimer tror blev åbenbaret for islams budskab.



Muslimer har et ansvar for at lære verden om islam. I Koranen kan vi læse.
http://www.youtube.com/watch?v=_n9PRFjH9HA
Top Svar Citer
#15791 - 01/07/2013 14:30 Re: fem ting [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"Muslimer har et ansvar for at lære verden om islam".

- Slet ikke. De såkaldte "muslimer" er bare mennesker, mennesker der nøjagtig som alle andre mennesker må forholde sig til realiteterne - og der ér bare ingen realisme forankret i din koran, den består udelukkende af leveregler uden noget forhold til nødvendige livsforhold for mennesket! Vi kan sagtens leve sammen uden hensyn til hvilke livssyn vi har, livsynet (om det så er overnaturligt) skal ikke styre samfundsindretninger med fx. idiotiske regler om beskæring af kvinders kønsorganer osv. osv. Det er helt unødvendigt med disse tossestreger!

mvh
Simon
Top Svar Citer
#15795 - 01/07/2013 18:06 Re: fem ting [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Igrunden er det jo bare pinligt at se Somos uvidenhed statueret sort på hvidt – vi ser overalt folk i oprør overfor autoritære styreformer med netop islamister ved rorpinden. Men sørme om ikke gutten her sætter sig an som en levende reklame for samme islam, som befolkninger omkring ham helst ser ekskluderet fra politiske beslutninger de selv ønsker indflydelse på. Men det ska’ alligevel ha’ ord med på vejen, i og med, at der er en væsensforskel mellem at være opdraget med koranen som skrift og derfor, tro på gud som et meningsgivende ideal for sit livssyn, og så diktere et helt samfund at indrette sig efter et sådant ideal og med politiske redskaber!

Der er nu noget gruelig galt helt nede i Somos oplevelse af verden: politiske kriser rundt om i mellemøsten er tydeligvis fløjet henover hovedet på ham, men her sidder han så, ganske uanfægtet (og sikkert i trygge sociale kår et sted i vesten) og læser højt fra sin koran i sentimental selvkæleri – mon også han græder ved læsning af specifikke højdepunkter, hvor kvinder straffes med stening til døden, fordi han ikke selv var der til at kaste den første...?

Kvinder, ser han helst som skabninger bag kødgryderne, små og med skarpe knive beskårede blomster, indhyllet i gevandter fra top til tå så ingen mand skulle lægge sit lystne blik på deres fagre hår og krop, før de er blevet handlet væk til én ”massas” tilladte misbrug for resten af deres liv. Lurer nogen mon netop et underliggende eksplosivt og uhåndterligt følelsesliv, som først rigtigt kommer til udtryk i lyset af et feudalistisk samfundsideal – hvor de drabeligste moralbegreber blev håndteret af manden der bare høstede sin ejendomsret, og ganske givet fordi kvinder oftest p.a. en fornedrende underkastelse ikke anede deres levende råd? At se Somos virkelighedsopfattelse i kombination med nutidens oppegående og socialt veluddannede kvinder, blir jo nærmest et syn for guder, lidt som man så for sig Arne Melchior på bordel timen før han med tordentale agiterede for nedlæggelsen af samtlige bordeller, med et knivskarpt hensyn til kvindens eget bedste. Ak ja, hvilken komisk dobbeltmoral ligger ikke ofte begravet i slige moralisters pers. liv – jeg så dengang for mig, Arne som inkarnationen af GT slå i bordet med mjølner grundet dårlig samvittighed, og vi ved jo efterhånden ikke så lidt om højtråbende islamisters påståede kvindeforhold ;) Men hvad stiller vi egentlig op med disse små mænd, der grundet deres opdragelse har udviklet en personlighed der nærmest er til fare for medmennesker i det fælles samfund; ka’ vi ha’ den slags mænd gående frit rundt, dersom de jo nærmest betragter sig som ”skulptører med guddommelig velsignelse” til at skære i de små piger og drenge som også betragtes som deres ejendomsret; ja ligefrem tiltager de sig retten til at indoktrinere dem med angstfyldte og grusomme sindbilleder, og kalder dette en erklæring af deres kærlighed? Man tør jo næsten ikke tænke på hvordan deres vrede overfor børnene så kommer til udtryk...

mvh
Simon


Redigeret af Simon (01/07/2013 18:16)
Top Svar Citer
annonce
Side 9 af 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >


Seneste indlæg
Kærlighedsbevægelsen...
af ABC
29/03/2024 08:41
Ramadan-måneden
af ABC
29/03/2024 08:40
Er dette videnskab...
af ABC
28/03/2024 18:17
Hvad skal du med Koranen...
af ABC
27/03/2024 13:31
Snyder religionerne?
af ABC
24/03/2024 18:58
Nyheder fra DR
Israel: Hizbollah-leder dræbt i Libanon
29/03/2024 13:22
'Oppenheimer' har haft forsinket premier..
29/03/2024 12:30
Storebæltsbroen er genåbnet
29/03/2024 12:13
Rumænien efterforsker dronelignende fra..
29/03/2024 10:53
Israel reagerer på ICJ's ordre om nødh..
29/03/2024 10:23
Nyheder fra Religion.dk