annonce
annonce
(visninger)Populære tråde
Mellemrummet 15655816
Angst – Tro – Håb – Kærlighed 2379948
Et andet syn 1989363
Jesu ord 1522370
Åndelig Føde 1513757
Galleri
Himmellandskab
Hvem er online?
1 registreret Arne Thomsen 382 gæster og 46 søgemaskiner online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Side 2 af 4 < 1 2 3 4 >
Tråd valgmuligheder ↓
« Forrige tråd
Næste tråd »
#15489 - 09/04/2013 13:01 Re: Den mirakuløse skabelse af et foster [Re: treram]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1456
Top Svar Citer
#15490 - 09/04/2013 15:51 Re: Den mirakuløse skabelse af et foster [Re: treram]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
Hej Treram..

"Jeg holder meget af: af jord er du kommen! og så består vi af 70% vand, det må da så være en god gang pløre vi består af, hvis resten er jord. Det er måske derfor man bliver godt pløret når man drikker for meget?".

- Såmænd ingen ringe beskrivelse af genpoolen, der dog næppe vor lille honeybears interesse, idet hans hoved jo som de øvrige stærkt troende er proppet med kun skrøner; man ku' egentlig som alternativ til det geneologiske godt betragte dem som en form for Rna'er: Radio-Neurotransmiting-Apologetics - ja mon de ligefrem oplever sig som fjernstyret af guder med remoten i sofaen? ;)

mvh
Simon


Redigeret af Simon (09/04/2013 15:53)
Top Svar Citer
#15503 - 11/04/2013 11:46 Re: Den mirakuløse skabelse af et foster [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1456
Allah sendte Profeten Muhammad (fred være med ham), som en budbringer til hele universet. Allah siger i Koranen:

Vi sendte dig ikke, men som en barmhjertighed for alle skabninger. (Koranen 21:107).

Og så Profeten Muhammed (fred være med ham) er Allahs Sendebud til beduinerne i ørkenen, ligesom han er Allahs Sendebud til nutidens forsker i sin moderne laboratorium. Han er Allahs Sendebud til alle folk til alle tider. Før Profeten Muhammed (fred være med ham) blev hver Messenger sendt udelukkende til sit eget folk: at alle mennesker en guide er blevet sendt. (Koranen 13:7).

Profeten Muhammads (fred være med ham) budskab er imidlertid til hele menneskeheden, og det er grunden til, at Allah har givet en understøttende bevis af meddelelsen af ​​profeten Muhammed (fred være med ham), et bevis, som er forskellig fra de beviser givet til de andre profeter før ham. De beviser for de foregående budbringere blev kun set af deres jævnaldrende og muligvis af nogle generationer umiddelbart efter dem. Så Allah ville sende en ny Messenger, støttet med en ny mirakel, for at genoplive troen af ​​hans folk. Men fordi Profeten Muhammad (fred være med ham) var bestemt til at være den sidste af profeterne indtil Dommedag, har Allah givet ham en evig mirakel som en støttende bevis.

Hvis vi spørger en Jøde eller kristen at vise os de mirakler af Profeten Musa (Moses) eller »Eesa (Jesus), kan de velsignelser og fred Allahs være med dem, ville de begge gjort gældende, at det ikke er inden menneskelig magt til at re- påvise nogen af ​​disse mirakler nu. Moses sukkerrør kan ikke skabes eller kan profeten Jesus påberåbes til at hæve folk fra de døde. For os i dag, disse mirakler er intet mere end historiske rapporter. Men hvis en muslim bliver spurgt om det største mirakel af profeten Muhammed (fred være med ham), kan han nemt vise sin bog, Koranen. For Koranen er et mirakel, som forbliver i vores hænder. Det er en åben bog for alle mennesker at undersøge dens indhold.

Allah sagde i Koranen:

Hvilken ting er mest tungtvejende i beviser? Sig: Allah er Vidne mellem mig og dig, denne Koranen er blevet åbenbaret for mig ved inspiration, så jeg kan advare dig, og alle, som den når. (Koranen 6:19).

Den mirakuløse karakter af Koranen ligger i den viden, som det indeholder. Allah, den Ophøjede, siger: Men Allah vidner om det, som han har sendt ned (Koranen), du (O Muhammad), han har sendt den ned med sin viden (Koranen 4:166).

Derfor er vores nutidige videnskabsfolk og forskere, professorer i forskellige universiteter, som er ledere af den menneskelige tanke, har mulighed for at undersøge den viden, der findes i bogen af ​​Allah. I denne alder, har forskerne udmærket sig opdage universet, selv om Koranen allerede har drøftet universet og den menneskelige natur endda længe før. Så hvad var resultatet?

Vi præsenterer professor emeritus Keith Moore, en af ​​verdens fremtrædende forskere i anatomi og embryologi. Vi spurgte Professor Moore at give os hans videnskabelige analyse af nogle specifikke Qur'aanic vers og profetiske traditioner [hadîth] vedrørende hans fagområde.

Professor Moore er forfatter til bogen med titlen The udvikle de menneskelige. Han er professor emeritus i Anatomi og Cellebiologi ved University of Toronto, Canada, hvor han var prodekan for Grundvidenskab på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og i 8 år var formand for institut for anatomi. Dr. Moore havde også tidligere været på University of Winnipeg, Canada i elleve år. Han har stået i spidsen mange internationale sammenslutninger af Anatomer og Rådet for Den Europæiske Union of Biological Sciences. Professor Moore blev også valgt til medlemskab af den kongelige Medical Association of Canada, International Academy of Cytologi, Unionen af ​​amerikanske Anatomists og Unionen af ​​nord-og sydamerikanske Anatomists. og i 1984 modtog han den mest fornemme pris præsenteret i forbindelse med anatomi i Canada, JCB Tildeling af tilskud fra den canadiske Association of Anatomists.

Han har udgivet mange bøger om klinisk anatomi og embryologi, otte af dem er brugt som opslagsværker i medicinske skoler og er blevet oversat til seks sprog.

Da vi spurgte Professor Moore at give os sin analyse af de Qur'aanic vers og profetiske udsagn, blev han forbløffet. Han spekulerede på, hvordan profeten Muhammed (fred være med ham), fjorten århundreder siden, kunne beskrive embryo og dets udviklingsfase i en sådan detaljeringsgrad og nøjagtighed, som forskerne er kommet til at kende kun i de sidste tredive år. Meget hurtigt, men professor Moores forbløffelse voksede til beundring for denne åbenbaring og vejledning. Han indførte disse synspunkter til intellektuelle og videnskabelige kredse. Han gav selv et foredrag om foreneligheden af ​​moderne embryologi med Koranen og Sunnah, hvor han udtalte:

Det har været en stor fornøjelse for mig at hjælpe klarlægge udsagn i Koranen om menneskelig udvikling. Det står klart for mig, at disse udsagn må være kommet til Muhammad fra Allah eller Gud, fordi næsten al denne viden ikke blev opdaget før mange århundreder senere. Det beviser for mig, at Muhammad må have været en Allahs Budbringer. "

Overvej, hvad det velkendte og respekteret videnskabsmand af embryologi angives ved at studere den Qur'aanic vers relateret til hans disciplin, og hans konklusion, at Muhammed (fred være med ham), må have været en budbringer fra Allah.

Allah siger i Koranen om de stadier af menneskets skabelse: Man gjorde vi skaber ud fra en kvintessensen (ler), Så vi placeret som (en dråbe) sperm (nutfah) på et sted solidt fast, så vi gjort sperm ind i en klump af størknet blod (alaqah), derefter af denne blodprop vi lavet en (foster) klumper (mudghah), så vi gjort ud af det faste knogler og iklædte knoglerne med kød, så vi udviklet ud af det andet væsen . (Koranen 23:12-14).

Det arabiske ord alaqah har tre betydninger. Den første betydning er igle. Den anden er en ophængt ting. Den tredje betydning er en blodprop.

Ved sammenligning af ferskvand igle til embryo på alaqah tidspunkt fandt Professor Moore en stor lighed mellem de to. Han konkluderede, at embryonet under alaqah fase får et udseende meget lig den i agterliget. Professor Moore placeret et billede af fosteret side om side med billedet af en igle (se fig. 3,1). Han præsenterede disse billeder til forskere ved flere konferencer.



Den anden betydning af ordet alaqah er en ophængt ting, og det er det, vi kan se i den vedhæftede fil af fostret under alaqah scenen til livmoderen (livmoderen) hos moderen. Den tredje betydning af ordet alaqah er en blodprop. Det er væsentligt at bemærke, som professor Moore udtalte, at embryonet under alaqah etape går gennem velkendte interne arrangementer, såsom dannelsen af ​​blod i lukkede beholdere, indtil den metaboliske cyklus er afsluttet gennem placenta. Under alaqah tidspunkt er blod taget i lukkede beholdere og derfor embryoet får udseende af en blodprop, foruden agterlig-lignende udseende. Begge beskrivelser er mirakuløst givet af en enkelt Qur'aanic ord alaqah.

Hvordan kunne Muhammad (fred være med ham) har muligvis vidst, at han selv? Professor Moore også undersøgt embryo på mudghah (tygges-lignende stof) fase. Han tog et stykke råt ler og tyggede det i munden, og derefter sammenlignede det med et billede af embryo på mudghah stadium. Professor Moore konkluderede, at embryo på mudghah fase opnår den nøjagtige udseende af en tygges stof (fig. 3.2). Flere canadiske tidsskrifter udgivet mange af professor Moores udsagn. Desuden præsenterede han tre tv-programmer, hvor han fremhævede forenelighed moderne videnskab med hvad der er blevet indeholdt i Koranen for 1004 hundrede år. Derfor blev Professor Moore stillet følgende spørgsmål: Betyder det, at du tror, ​​at Koranen er Allahs ord? hvortil han svarede: Jeg finder ingen problemer med at acceptere dette. Professor Moore blev også spurgt: Hvordan kan du tro på Muhammad, mens du tror på Jesus Kristus? Hans svar var: "Jeg tror, ​​de kommer begge fra den samme skole."



HUS moderne forskere over hele verden i dag kan komme til at vide, at Koranen er blevet åbenbaret fra Allahs viden. Da Allah den Almægtige har fortalt os: Allah vidner om, at det, som han har sendt til dig Han har sendt med His (egen) viden. (Koranen 4:166).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eDPfT3SxU8E
Top Svar Citer
#15505 - 11/04/2013 15:02 Re: Den mirakuløse skabelse af et foster [Re: somo]
Simon Offline
veteran
Registeret: 04/04/2008
Indlæg: 4683
"HUS moderne forskere over hele verden i dag kan komme til at vide, at Koranen er blevet åbenbaret fra Allahs viden".

- Mer pladder, din allah er som alle andre guder en menneskeskabt fantasifigur, og dine imamer er ikke moderne forskere - om igen ;)

mvh
Simon
Top Svar Citer
#15522 - 14/04/2013 11:24 Re: Den mirakuløse skabelse af et foster [Re: Simon]
somo Offline
bor her
Registeret: 14/07/2012
Indlæg: 1456
Top Svar Citer
annonce
Side 2 af 4 < 1 2 3 4 >


Seneste indlæg
Tanker - idéer - visioner.
af Arne Thomsen
19/04/2024 20:12
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 13:19
Vigtige præciseringer
af somo
19/04/2024 11:40
Kom op på bjerget...
af ABC
19/04/2024 10:33
Lad os undersøge islam...
af ABC
18/04/2024 16:13
Nyheder fra DR
Mand satte ild til sig selv foran retsby..
19/04/2024 20:20
Beredskabet opgiver at fjerne saks ved B..
19/04/2024 20:05
Formand i Danmarks Cykle Union trækker ..
19/04/2024 18:43
Droner gjorde ingen skade, siger Iran
19/04/2024 18:35
Bryggerigigant lukker med deres største..
19/04/2024 17:49
Nyheder fra Religion.dk